top of page

enErgiahoidot

Energiahoito on hoitoa ja tukea, vahvistusta omille tuntemuksille ja voimaantumista. Hoidossa voi antautua ottamaan vastaan ja toisaalta kohtaamaan pintaan tulevia asioita, jotta niistä voi oikealla hetkellä päästää irti. Joskus hoidoissa vapautuu paljonkin stressiä, tunnepatoutumia, jolloin voi todella kokea olemisen keveyttä.


 

Jotkut nukkuvat hoidon aikana, jotkut tuntevat virtauksia ja lämmönvaihteluita, näkevät värejä tai mielikuvien välähdyksiä. Joskus hoidon tarkoitus voi olla myös nähdyksi tuleminen turvallisessa tilassa sekä vastaanottamisen harjoittelu, mielen kontrollista irtipäästäminen. Tärkeintä on tietää, että olet turvassa hoidossa ja mitään ei tapahdu vasten omaa tahtoasi ja toivomuksiasi. Sen vuoksi ennen hoitoa jutellaan hetki ja myös hoidon jälkeen. Ennenkaikkea hoitaja tukee hoidettavaa luottamaan omiin voimavaroihin ja intuitioon.

 

Hoidon jälkeen on hyvä antaa itselle aikaa palautua ja levätä.

”Well it was intense, stronger than I expected but it felt good afterwards and I am convinced it done well. However most important probably the way she did it. It's crucial to have an appropriate guide and therapist. ” Mies 38v

bottom of page