top of page

Tietoisuusvalmennus

Onko sinulla haave, unelma, tavoite?

Innostut, mutta mieli alkaa luomaan epäilyjä, pelkoja ja

epähaitalliset, sabotoivat uskomukset saavat perääntymään tuttuun ja turvalliseen.

Tai onko jokin asia, mistä on vaikea puhua kellekään, saada sanoitetuksia, tulla kuulluksi itselle ja toiselle. 

Valmennuksessa tulet tietoiseksi uskomuksista sekä tunteiden ja

kehon hyvää tarkoittavista viesteistä. Näiden viestien tarkoitus on olla meidän puolella, suojella pettymyksiltä, muutoksilta, mutta valitettavasti myös jättävät meidät kiertämään kehää silloin, kun kuitenkin haluamme muuttua, olla onnellisempia, oppia tuntemaan itsemme uskomuksien takana vapaana itsenä.

 

Monet meistä myös yhä edelleen suorittaa elämää, mutta voisiko myötätunto ja hyväksyntä saada elämän enemmän seikkailuksi kuin kilpajuoksuksi.

 

 

Valmennuksessa kyselen, kannustan, kuulen. Läsnäolo kehossa on valmennuksessa keskiössä eli emme ainoastaan ns pään kautta koe ja  kuule vaan kokonaisvaltaisesti ollaan paikalla, sille mitä on ja mikä haluaa tulla näkyviin.  Teemme harjoitteita myös maalaamalla, luonnossa peilaten erilaisten harjoituksien kautta ym. Harjoitukset syntyvät yleensä siinä hetkessä vuorovaikutuksessa. Kaiken tarkoitus on, että tulet näkyväksi itsellesi ja paljastat turvallisesti osia, jotka eivät ole ehkä tulleet näkyväksi. Tämän jälkeen on turvallisempaa paljastua näkyväksi myös muussa elämässä ja olla vapaammin oma itsensä, ilmentää itseä, toteuttaa asioita, joita todella haluaa.

Tärkeintä on muistaa, että kyse ei ole siitä, että tulemme paremmaksi ihmiseksi vaan muistamme, että meissä on jo kaikki, kunhan otamme sen käyttöön.

Menetelminä minulla on intuitiivinen kuuntelu ja ohjaus, toimintaterapian viitekehys, hyvinvointivalmentajuus pohjautuen HOT iin eli hyväksymis-ja omistautumisterapiaan. HOT n mukaisesti hyväksymme täydesti sen, mitä on ja sitten lähdemme tietoisesti muuttamaan siihen suuntaan, mikä palvelee omaa hyvinvointia täydesti.

Alla on joitain esimerkkejä, joita olemme valmennuksissa asiakkaiden kanssa käyneet. Yleensä monet aiheet kietoutuvat toisiinsa. Pääasia on, että lähtee pienin askelin kohti valitsemaansa asiaa oli se itsensä rakastaminen tai rajojen asettaminen niin yleensä vaikutukset muuttaa koko elämää ja sen laatua. Yleensä 3 kertaa on ollut hyvä määrä saada muutoksia, kun valmennukset ajoitetaan sopivalle aikajänteelle, noin 1,5-2 viiko välein ja sitoutuu harjoittelemaan arjessa asiaa. 

- itsensä rakastaminen

- rajojen asettaminen 

- oman voiman vahvistaminen

- omien tarpeiden kuunteleminen ja vastuunotto täyttää omia tarpeita

- vastaanottamisen harjoittelua

- runsauden sallliminen

- sisäisen kriitikon kanssa sovun tekeminen 

- läsnäoloharjoitteiden saaminen osaksi arkea, itselle ajan antaminen, rentoutuminen

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyksin tai sovitussa paikassa lähiluonnossa.

 

 

IMG-20200611-WA0000 (2).jpg
bottom of page