top of page

kokemuksia

palautteita

"Henkilökohtaisella tasolla koin hoidon hyvin voimallisesti ja voimauttavana. Antoi uskoa itselleni matkastani tällä opintielläni. Kanssasi oli luottavaista lähteä matkalle. Kaikkineen hoidossa oli paljon terapeuttisia piirteitä keskusteluissa, jakamisessa ja siinä, miten kannattelit koko hoitomatkan ajan. Minun oli helppo antautua alitajunnan vietäväksi ja kuunnella korkeinta tietoisuuttani. Olisin selvästi tarvinnut omaa aikaa pidempään kvanttihypnoosin jälkeen, jotta olisin voinut palautua arkeen ja sen menoihin. Autoit hyvin siinäkin ja kiva kun pidit yhteyttä päivän pari tapaamisemme jälkeen. Ja kiitos vielä että tuloni luoksesi mahdollistui."

 

Nainen 37v

 

 

"Joitain ajatuksia kvantista: Vertauskuvallisia, itselle merkityksellisiä kuvia olivat se luontonäkymä, joka avautui, missä dinot vaelteli. Se kuvasi mulle suurta mahdollisuutta uuteen tapaan katsoa elämää. Täynnä rikkaita mahdollisuuksia, runsautta ja hoivaavuutta, luonnon rauhaa. Sarvipää saksanhirvi taas kuvaa mulle äänen merkitystä, rohkeutta olla ja sanoa mitä olen, ollen samalla herkkä. Jäin miettimään, että puhuin paljon että "ajattelen" vaikka olin mielestäni ihan selkeästi syvässä rentoutumisen tilassa. Jollain tavalla olinko kuitenkin oman kontrollini vallassa... Tavallaan myös ymmärsin, että henkisen ja maallisen tasapaino on omalla kohdallani iso asia. Ei ole tarvis olla pelkästään henkinen, vaan minuun kuuluu myös arkisuus ja maallisuus ja tässä maailmassa olrminen, olen riittävä sellaisena kuin olen, en ole yhtään sen parempi vaikka meditoisin ja joogaisin ja mantraisin ja näkisin kaikki asiat henkiseltä puolelta. Olen ihminen ja mehän olemme kaikkea, fyysisiä psyykkisiä ja henkisiä olentoja. Näky, jossa oven kautta mentiin rinnakkaistodellisuuteen, kertoi mulle ensin siitä, koska ovia oli koko ajan kaksi päällekkäin. Valitsin sen "maallisemman" ja koen, että se oli minulle viesti siitä, että on ok olla myös tässä maailmassa, arjessa ja fyysisessä ulottuvuudessa. Myös korkeimman itseni puhe siitä miten riitän ja olen hyvä ja saan olla hyvä itselleni, oli todella tärkeä. Tuntuu, että vaikka olen ollut menneen viikon nyt todella väsynyt, sellainen vanha tuttu itseinho on muuttanut muotoaan. Siinä on mukana jonkinlaista uutta hyväksyntää. Hyväksyntä tähän hetkeen, että aina ei vaan jaksa ja nyt on nyt ja että pidän kyllä itsestäni huolta, jaksamiseni mukaan. Pienin palasin. Silmälasien rikkoutuminen jossain vaiheessa huomaamatta, oli myös mulle viesti, että käytä enemmän sisäisiä silmiäsi, et tarvitse ulkoisia apuvälineitä ja että toisten mielipiteet voi huoletta jättää omaan arvoonsa. Kiitos Anna, kokemus oli mahtava"

 

-nainen 46v-

 

 

"Kvanttihypnoosi oli minulle merkittävä kokemus. Välittömästi alkurentoutumisen jälkeen tipahdin aikaan lapsuudessani, josta en ole muistanut juuri mitään. Näin kirkkaana mielessäni tietyt kuvat ja hetket, ja siinä ajassa oli helppo kulkea kysymystesi johdattelemana. Olen meditoinut ja tehnyt aika paljon rentoutusharjoituksia, mutta en ole kokenut vastaavaa ennen. Hypnoosi kumosi tietyt epäilykseni lapsuudesta, ja nyt voin rauhallisin mielin jättää jotkut asiat taakseni. Sisäinen viisauteni kertoi minulle kultaakin kalliimpia neuvoja, joilla tulee olemaan keskeinen rooli lähitulevaisuudessa. Suuri kiitos Anna! Sä oot lahjakas ja hyvä työssäsi. Olin ensimmäinen asiakkaasi, sitä ei olisi uskonut tai huomannut. Olit todella varma, osaava & lempeä. Puhuit juuri sopivalla temmolla, äänellä ja äänenpainoilla. Sain sinulta tärkeän lahjan. Todella tärkeän oivalluksen lähitulevaisuuteni ja kukaties loppuelämäni kannalta. Olet oikealla polulla."

 

-nainen 39v-

 

"Päätin kokeilla kvanttihypnoosia mielenkiinnosta varsinkin kun sain suosituksen Annan hoitoon. Hoidon alussa juttelimme hoidon kulusta ja omista toiveistani sekä aiheista, joihin toivoisin selvennystä hoidon aikana. Hoidon aikana Anna ohjasi minua rentoutumaan ja menemään mielessäni syvälle tiedostamattomaan mieleen. Olin koko ajan täysin tietoinen kaikesta ympärilläni ja hereillä, mutta silti rentona ja mieleni syövereissä. Muistan hyvin mitä kaikkea hoidon aikana mieleni nosti esille. Näin erilaisten mielikuvien ja symbolien kautta asioita, jotka auttoivat minua oivaltamaan tämän hetkistä elämäntilannettani. Sain paljon ohjausta intuition kautta ja selviä vinkkejä kuinka toimia hyvinvointiani parantaen. Anna ohjasi minua eteenpäin hoidon aikana lempeästi. Hänen hoidossaan tunsin oloni turvalliseksi ja rauhalliseksi. Anna toimi lempeänä oppaana, ohjasi tilannetta rauhallisesti ja varmasti sekä toi mukaan myös huumoria. Hoidon ei tarvitse olla vain vakavaa vaan rentoa yhteistyötä ihmisten kesken. Hoito nauhoitettiin, joten voin palata kuuntelemaan sitä myöhemmin, jolloin saatan oivaltaa taas uusia puolia ja ymmärtää käsiteltyjä asioita ehkä vielä paremmin. Suuret kiitokset tästä kokemuksesta!"

 

-nainen 31v-

 

"Anna loi rauhallisen ja turvallisen ympäristön kvanttihypnoosille heti hoidon alusta pitäen. Vaikka en ole kovinkaan kokenut tällaisissa hoidoissa tai esim meditaatiossa, pystyin rentoutumaan ja päästämään alitajuntani ääneen hoidon aikana. Kvantin jälkeen oloni oli energinen ja koin saaneeni vinkkejä alitajunnaltani tulevaan, joskin joudun vielä pureksimaan montaa esille noussutta teemaa."

 

-Mies 46v-

bottom of page