top of page

Ryhmäkvanttihypnoosi

Pääperiaatteet ovat samat kuin yksilöllisessä kvanttihypnoosissa

Kvanttihypnoosi on aina erilainen kullekin osallistujalle. Se on oman intuitiosi luoma matka omaan sisimpään. Se voi olla esim. rentoutusta, läsnäoloa, intuitiivisia viestejä ja neuvoja itselle, hoitokokemus, kuvia, symboleita tai kehollisia tuntemuksia. Sisimpäsi tietää aina, mikä siinä hetkessä palvelee itseäsi parhaiten ja tuo vain sellaista, mikä vie elämää myönteiseen suuntaan. On siis kyse kuuntelusta, sallimisesta ja antautumisesta nimenomaan oman viisauden äärellä. Jättäydytään pois vertailusta, saavuttamisesta, yrittämisestä. Jokaisen kokemus on sellaisenaan todella arvokas niin itselle, mutta myös toisille, jos sen haluaa jakaa.


Mikä ero yksilölliseen kvanttihypnoosiin?

Yksilöistuntoon verrattuna ohjaajan vuorovaikutteiset kysymykset jäävät pois ja jokainen keskittyy omaan kokemukseensa. Ohjaaja luo puitteet, jonka sisällä voi kuulla itseä turvallisesti tarvitsematta tietää tai osata mitään. Osallistuja saattaa havaita myös ajattelevan mielen läsnäolon, mutta rentouden tilassa voi valita ja harjoitella intuitiivisen puolen kuuntelua. Siinä hetkessä ja jälkeenpäin osallistuja muistaa pääosin kaiken kokemansa eli eroa tässä kohtaa on merkittävästi perinteiseen hypnoosiin. Kvanttihypnoosi on aina myös syvälle menevää energiahoitoa, jonka vaikutukset voi huomata myöhemmin terveydentilan kohoamisena, tietyistä teemoista irtipäästämisenä ym. Näistä voit lukea  kvanttihypnoosikuvauksessa lisää.


 

Ryhmämuotoinen kvanttihypnoosi kestää noin 2h. Osallistuja voi hakea kvanttihypnoosista vastausta johonkin kysymykseen tai vaan antaa intuitiolle mahdollisuuden tuoda sen, mikä siinä hetkessä paras. Voi istua tai levätä makuullaan esim joogamatolla. Alkuun tehdään pieni harjoitteluosuus, jonka jälkeen voi kysyä, pohtia ja ottaa pienen tauon venytellä, käydä vessassa. Tämän jälkeen varsinainen kvanttihypnoosi, jonka jälkeen laskeutuminen ja jakaminen, jos haluaa jakaa tai kirjoittaa itselle ylös.


 

Yleensä jokaiselle ryhmälle nousee hieman omanlaiset sanat ja teemat, yhteinen jakaminen koostaa kokemukset ja niistä saa voimaa ja oivalluksia omaan elämään. Joskus nousee pintaan aiheita, joita on hyvä työstää, jotta elämä voi virrata vapaammin.


 

Hinta 3-5 henkilöä 25€/hlö, 6-8 henkilöä 15€/hlö paikan päällä. Ryhmämuotoisen kvanttihypnoosin voi tehdä myös etäyhteyksin. Tästä erikseen ilmoitetut hinnat tapahtuman yhteydessä. 

bottom of page